X-Guide

X-Guide

X-Guide

X-Guide

A OCLINIC realitzem les cirurgies de col.locació d’implants amb el sistema X-Guide, un sistema que revoluciona la col·locació d’implants dentals

OCLINIC Dr. Josep Vila, dentistes a Olot,  som la primera clínica dental de la província de Girona, la segona de Catalunya, i entre les 10 primeres d’Espanya, en apostar per la navegació dinàmica en temps real per la col·locació d’implants dentals. Aquest sistema, és la revolució de la cirurgia de col·locació d’implants dentals de forma mínimament invasiva, ja que permet al cirurgià actuar amb una precisió absoluta, seguretat i comoditat.

La revolució digital avança en tots els àmbits i arriba una de les últimes novetats en la odontologia mitjançant una nova tecnologia, el sistema X-guide, que actua com un GPS en 3D i permet la col·locació d’implants de manera més precisa, segura i amb major comoditat per el pacient.

OCLINIC Dr. Josep Vila, clínica dental a Olot, som dels pioners del país, en l’utilització d’aquesta tècnica, que aposta per la cirurgia navegada per ordinador com una solució revolucionària en el camp de la salut bucodental. La precisió mil·limètrica que s’obté a través d’aquest sistema de navegació 3D i amb 360º i per GPS permet reduir pràcticament a cero el marge d’error en la col·locació del implants dentals, incloent àrees on el camp de visió és molt reduït.

Amb l’incorporació de la cirurgia navegada, OCLINIC Dr. Josep Vila, d’Olot, s’ha convertit en la primera clínica dental de Girona, la segona de Catalunya, i entre les 10 primeres d’Espanya, en liderar la digitalització en els seus tractaments bucodentals, un gran avanç mèdic amb importants beneficis per el pacient.

Com funciona el sistema X-Guide?

Gràcies a aquest sistema, el cirurgià pot realitzar, en una sola visita, el diagnòstic, la simulació de col·locació dels implants i la cirurgia. Per iniciar el tractament, s’han de seguir 3 passos in situ a la clínica;

 1. Tac 3D + planificació 100% digital de la cirurgia de col·locació d’implants
 2. procedim a la cirurgia de col·locació de l’implant mínimament invasiva
 3. Escanejat intraoral per realitzar les mides per les pròtesis
 4. Pròtesis sobre implants dentals

“SABEM ON ESTEM TREBALLANT EN TOT MOMENT, SEGUINT LA PLANIFICIACIÓ REALITZADA ANTERIORMENT I VEIENT LA ANATOMIA DEL PACIENT DE FORMA MÍNIMAMENT INVASIVA“.

Quins avantatges té per el nostre pacient?

Entre altres aspectes, redueix la necessitat de realitzar injerts d’ós en els casos on existeix escassa massa òssea per col·locar implants dentals. El sistema proporciona en temps real una guia 3D en 360º la posició de la fresa i la anatomia del pacient. D’aquesta manera, la cirurgia es realitza mitjançant un sistema GPS a temps real que indica al cirurgià la zona més adequada per ubicar l’implant tenint en compte la part protèsica i la disponibilitat d’os.

En conseqüència, el tractament té una durada menor i fa possible la col·locació immediata de les peces dentals, ja que no és necessari esperar grans processos de cicatrització de l’implant.

Amb tot això, també tenim un millor postoperatori, disminuint les possibles molèsties causades per qualsevol intervenció quirúrgica i el pacient pot tornar a la normalitat amb una boca plenament funcional.

 • Màxima precisió en la col·locació d’implants.
 • Es redueix el temps de la cirurgia.
 • En la majoria dels casos, evita incisions i la col·locació de punts.
 • Redueix la necessitat d’injert d’òs.
 • Mínimament invasiu.
 • Millor post operatori.

“Segons el Journal of Oral Implantology, els estudis han demostrat que la cirurgia per navegación dinàmica es 10 vegades més precisa que la cirurgia convencional, millorant el diagnòstic, planificació i col·locació dels implants dentals”

Aquesta innovadora optimització de la cirurgia amb X-Guide, augmenta la taxa d’èxit en els tractaments implantològics ja que afavoreix el disseny de solucions a mida i de forma personalitzada.

“Oclinic Dr. Josep Vila, clínica dental Olot, Estem en constant evolució, això fa que donem més importància al valors com el benestar dels nostres pacients, tenim un tracte proper i personalitzat, treballant amb les últimes tecnologies del sector, oferint així un servei íntegre de qualitat”

OCLINIC, som la única clínica dental de la província de Girona en ser membres de la associació BEST QUALITY DENTAL CENTERS (BQCD), en la que els membres aposten per les últimes tecnologies i totes les novetats del sector, destacant en l’àmbit de l’odontologia essent referents a nivell internacional.


VISITES:

 1. Tac 3D + planificació 100% digital de la cirurgia de col·locació d’implants.
 2. Cirurgia col·locació d’implants mínimament invasiva
 3. Escanejat intraoral per realitzar la pròtesis
 4. Pròtesis sobre implants dentals
Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?