Fèrula esportiva

Què és?

La pèrdua d’una peça dental suposa una situació traumàtica per qualsevol persona. Molts esportistes han vist com companys o ells mateixos perdien alguna peça.

Una dent perduda pot perjudicar la salut de la nostre boca, la seva estètica i inclús l’harmonia del nostre rostre. Per això, i encara que hi haguí moltes solucions per tractar la pèrdua dental, la prevenció és la millor posició que podem adoptar.

Les fèrules esportives o protectors dentals són la millor manera de protegir les dents mentre practica qualsevol esport, sobretot aquells considerats de risc i on hi ha contacte físic.

Els esports que més demanada hi ha d’aquet tipus d’accessoris són el rugbi, boxeig, judo i el hoquei. Tot i que ara es comencen a fer-se amb futbol, bàsquet i patinatge.

En què consisteix?

Per poder fer el nostre protector bucal personalitzat, primer hem d’acudir a la consulta allà el doctor realitza un escàner intraoral de la nostre boca on queda el registre de la posició i la mida de totes les nostres dents i mossegada en 3D.

A partir d’allà el laboratori dental treballa sobre aquell escaneig. La seva realització és molt senzilla estan fabricades d’un material termoplàstic i adaptades a les teves dents i genives.

S’ha de tenir controls anuals per valorar el seu ajust.

Beneficis

Al realitzar un escàner intraoral, és 100% digital, i això significa una màxima precisió en l’elaboració
Una llarga durada
Les fèrules a mida, millora la parla i respiració durant el seu ús pel que fa a les que venen el comerç
També protegeixen la part del sistema masticatori, com els ossos llavis, llengua i articulació temporomandibular
És recomanable per aquelles persones que porten brackets perquè eviten les ferides produïdes per ells a l’interior de les galtes i els llavis

Vols reservar una cita?Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?