Elevació sinus maxil·lar

“Planifiquem la teva cirurgia de forma mínimament invasiva, 100% personalitzada.”

Què és l'elevació sinus?

Son molts els casos en els que, els pacients que requereixen tractaments de implants dentals per substituir peces dentals perdudes, presenten importants pèrdues de massa òssia que impedeixen la col•locació immediata de l’implant. Es aquí quan procedim a realitzar l’elevació de sinus.

El tractament

Consisteix en un procediment quirúrgic on l’objectiu es aconseguir una estructura òssia, ja sigui amb el propi os del pacient o mitjançant materials de regeneració específics avalats científicament i complementant amb la tècnica del plasma ric en plaquetes (Factors de creixement), per tal de poder col•locar posteriorment els implants.

Un cop realitzada la cirurgia, es sol esperar uns 6 mesos aproximadament en iniciar la col·locació dels implants dentals, ja que és el temps que l’òs necessita per integrar-se de forma totalment compacte.

A Oclinic Dr. Josep Vila, dentista a Olot, realitzem el tractament de plasma ric en factors de creixement, per optimitzar la regeneració òssia i millorar els resultats ens els nostres tractaments de cirurgia bucal.

Beneficis

Permet la col·locació d’implants dentals a pacients amb poc os
Evita la col·locació de pròtesis removibles
És una tècnica versàtil, eficaç i segura

Vols reservar una cita?Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?