IMPLANT DENTAL

1
TAC 3D + PLANIFICACIÓ DIGITAL DE LA COL·LOCACIÓ DE L’IMPLANT
Es el primer pas per poder estudiar i valorar l’estat de la mucosa oral, la geniva i la consistència de l’os.
2
CIRURGIA 
Fixem l’implant a la mandíbula o al maxil·lar Necessitem que l’implant es pugui osteointegrar adequadament.
3
COL·LOCACIÓ DE LA CORONA I/O PRÒTESIS COMPLERTA
Un cop ha passat el temps necessari perquè l’implant s’ostointegri a l’os, ja podem col·locar la corona, el que seria la dent definitiva.

"Planifiquem la teva cirurgia de forma mínimament invasiva, 100% personalitzada i digital."

Què és un implant dental?

Un implant dental és un petit dispositiu que es col·loca a l’os realitzant la funció de l’arrel de la dent. Es la millor manera de substituir una dent, millorant la capacitat de menjar, parlar i somriure.

El material de l’implant pot ser de TITANI o de Zirconi.

A OCLINIC, especialistes en implants dentals a Olot, treballem amb implants dentals de primer nivell, ja que estudis avalats actuals demostren que son els implants amb mes efectivitat del mercat amb un 98% d’èxit en els seus tractament.

El Dr. Josep Vila, estudia i planifica cada cas de forma personalitzada mitjançant les noves tècniques digitals, oferint al pacient, la millor opció. Ja sigui implants dentals unitaris, arcades completes, i amb tractaments de poc òs.

Com funciona el sistema X-Guide?

Fins a 10 vegades més precisa que la cirurgia convencional, millorant el diagnòstic, planificació i col·locació dels implants dentals.

Gràcies a aquest sistema, el cirurgià pot realitzar, en una sola visita, el diagnòstic, la simulació de col·locació dels implants i la cirurgia. Per iniciar el tractament, s’han de seguir 3 pasos in situ a la clínica, escanejem la boca en 3d juntament amb un TAC, planifiquem amb el programa i procedim a la col.locació de l’implant.

Beneficis

Aconseguir un resultat natural
Si els cuidem correctament, els implants dentals tenen una excel·lent durabilitat
Prevé la pèrdua òssia que provoca la falta d'una dent
Recuperem les funcions naturals de les nostres dents

Implant dental a Olot

A Oclinic Dr. Josep Vila, clínica dental a Olot, oferim les millors solucions en implants dentals que més s’adaptin a les seves necessitats.

Gràcies a la tecnologia digital en la que treballem en tots els nostres casos, podem realitzar els tractaments reduint temps en les visites aconseguint la màxima precisió, professionalitat i funcionalitat.

A Oclinic Dr. Josep Vila, dentistes a Olot, realitzem el tractament de plasma ric en factors de creixement, per optimitzar la regeneració òssia i millorar els resultats ens els nostres tractaments de cirurgia bucal.

Implants de Zirconi

A Oclinic Dr. Josep Vila, Dentista a Olot, especialistes en implants de Zirconi.

Tradicionalment el material més utilitzat és el titani, per ser un material resistent, lleuger i molt biocompatible. Però no és l’única opció. És ara quan parlem d’implants de Zirconi.

Els implants de Zirconi és un tipus d’implant dental que esta fabricat amb un material de ceràmica, lliure de materials metàl•lics, pels pacients que vulguin evitar qualsevol contacte amb dispositius metàl•lics i/o al•lèrgies metàliques. Ens aporten una estètica excel•lent gràcies a la gran biocompatibilitat d’aquest material.

Avui en dia els implants de zirconi es treballen amb superfícies microrrugoses, essent així un implant d’una osteointegració molt superior a la dels altres implants. Aquests implants són una gran aportació a l’odontologia, no només per la seva part estètica, sinó per la biocompatibilitat amb els teixits.

Beneficis

Elevada estètica
Elevada resistència
No està compost per metalls
Menor adherència de placa bacteriana

Vols reservar una cita?Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?