PRFG Facial

PRFG Facial

PRFG Facial

PRFG Facial

"Medicina regenerativa en el rejoveniment global i uniformitat de la pell."

A Oclinic Dr. Josep Vila, dentistes a Olot, oferim el tractament de plasma ric en factors de creixement, per optimitzar la regeneració dels teixits per per contrarestar els canvis degeneratius en la pell, millorant el to i elasticitat.

L’aplicació dels factors de creixement dona com a resultat una millora de l’estat general de la salut de la pell, proporcionant un aspecte més lluminós, uniforme i natural a la mateixa.

Beneficis

La capacitat del plasma ric en factors de creixement per activar la regeneració dels teixits pot contrarestar els canvis degeneratius en la pell millorant el to i l’elasticitat cutànies.

  • Producció d’àcid hialurònic propi. Estimula la producció endògena d’àcid hialurònic per part de les nostres cèl·lules.
  • Pell més homogènia. Les arrugues fines s’atenuen a les zones infiltrades. Les línies d’expressió es mantenen donant un resultat natural.
  • Augment de consistència. Afavoreix l’augment de la producció de procolàgen i elastina, incrementant el gruix de la pell, i aconseguint així una major consistència i fermesa de la nostra pell.
  • Hidratació. Millora el nivell d’hidratació de la pell, aconseguint el seu pH òptim. Mantenint la seva acció en el temps.
  • Reducció del dany solar. La tecnologia emprada en aquest centre augmenta la tolerància de la pell a l’exposició solar demostrant la seva eficàcia a nivell biològic i estètic.
  • Lluminositat de la pell. La pell recupera la lluminositat que es perd amb el pas dels anys.

Procés terapèutic

  1. Extraiem la sang del pacient
  2. Concentrem les plaquetes
  3. Activem la alliberació dels factors de creixement
  4. Infiltrem el plasma ric en factors de creixement

Tractament

El tractament amb microinfiltracions de plasma ric en factors de creixement està recomanat a nivell preventiu a partir dels 30 anys, alentint el procés d’envelliment natural de la nostra pell, o a partir dels 45 anys amb fins regeneratius i correctius.

Els resultats de les microinfiltracions de plasma ric en factors de creixement són progressius i comencen a apreciar-passades les 24 hores des de la primera aplicació, observant-se un augment de la finor i la lluminositat de la pell amb cada nova sessió. A més, aquesta tècnica és compatible amb altres tractaments estètics, ja que no s’han descrit fins al moment interaccions negatives amb altres substàncies.

Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?