Odontologia digital

Odontologia digital

Odontologia digital

Odontologia digital

Quina importància té l’odontologia digital actualment?
L’odontologia digital a la nostra clínica és la base per a qualsevol tractament. Ens permet diagnosticar, dissenyar i planificar els tractaments abans de començar-los, per això el pacient pot veure els resultats que obtindrà. Aquest aspecte és molt important perquè entengui el procés que necessitarà per dur a terme el tractament.

Quins tractaments es poden fer?
L’odontologia digital ha arribat a les nostres clíniques per quedar-se, millorant la nostra feina diària i la comoditat del pacient. Podem planificar una cirurgia d‟implants, elaborar un disseny de somriure per a un pacient que vol millorar la seva estètica dental o un tractament d‟ortodòncia. És una eina molt útil per poder abordar totes les especialitats odontològiques.

Quins avantatges l’odontologia digital?
Els avantatges de l’odontologia digital s’han demostrat en nombrosos estudis desenvolupats en els darrers anys. Per exemple, amb l’escàner intraoral podem escanejar el pacient en un moment. Ràpid, còmode i sense necessitat d’utilitzar materials d’impressió. Per part de la clínica, ens permet optimitzar el temps de butaca, evitant errades i materials, tenint també una comunicació molt més fluida amb el laboratori.

Què és el cad-cam i quines possibilitats té?
El CAD-CAM vol dir: Disseny assistit per ordinador (CAD) i fabricació assistida per ordinador (CAM). Consisteix a captar mitjançant escàner intraoral les estructures de la boca del pacient i seguidament efectuar el disseny i la producció de les estructures dentàries absents a la boca mitjançant unes fresadores que ens permeten personalitzar tots els tractaments. Les possibilitats de tractament són infinites, ja que actualment es fan servir uns materials més biocompatibles, per la qual cosa obtenim millors resultats i mínimament invasius.

Quins són els avenços tecnològics més destacats en la seva especialitat?
Els avenços més importants tecnològicament parlant que tenim nosaltres, és la Cirurgia Navegada per Ordinador. És un sistema que ens permet procedir a col·locar implants dentals de forma navegada. Això ens permet saber on estem treballant en tot moment durant la cirurgia. Per tant, la cirurgia és mínimament invasiva, amb absència de dolor postoperatori i una recuperació molt ràpida.

Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?