Els perills de retardar la teva visita al dentista

Els perills de retardar la teva visita al dentista

Els perills de retardar la teva visita al dentista

Els perills de retardar la teva visita al dentista

En els primers mesos de convivència amb l’estat d’alarma, l’impacte sobre l’agenda de tractaments a tots els nivells sanitaris va ser de paralització generalitzada. Després de la declaració oficial de pandèmia per l’OMS el 11 de març de 2020, hem vist com l’atenció sanitària només cobria les urgències.

Un cop emmotllades les nostres rutines a aquesta nova normalitat, a BQDC ens preocupa l’estat de la salut bucodental d’aquells que segueixen endarrerint la seva visita al dentista, ara que les nostres clíniques ofereixen la màxima seguretat davant el contagi.

visita-dental

Tot i que cada vegada siguin més els pacients conscienciats de la importància de no retardar la cura de les seves dents, algunes persones es pregunten si és moment de començar un tractament o acudir a una revisió. La resposta dels experts és clara: si.

Hi ha ocasions en què sentim que alguna cosa no funciona correctament en la nostra boca: ens sagnen les genives, tenim taques noves sobre les dents, sentim dolor a l’mossegar o notem que tensionamos massa la nostra mandíbula fins provocar-nos mal. Endarrerir la teva visita a el dentista pot empitjorar el teu diagnòstic futur o agreujar el problema que ja pateixes.

Si el teu cos t’està avisant que alguna cosa no va bé, has de escoltar-lo

En moltes ocasions ens trobem amb pacients amb malalties greus que ens expliquen els motius pels quals han retardat la seva visita a el dentista sense reparar en la gravetat dels fets: no trobar temps en la seva rutina, mandra, normalització de el dolor, dubtes sobre la importància de el problema o por a conèixer el diagnòstic.

Posar-se en mans de professionals és un acte responsable i que garanteix la millor cura per a la teva salut bucodental. Tractar a temps una patologia, en la majoria dels pacients, és fonamental per a la seva curació.

Una infecció bucal lleu, una nafra que perdura més de tres setmanes o qualsevol dolor que afecti la teva normalitat, poden ser alertes que t’envia el teu cos sobre alguna cosa que no està en correctes condicions. Vés al teu dentista amb la confiança que podem tenir cura de la teva salut bucodental amb la màxima protecció.

cuerpo-avisa

Conèixer les mesures que prenen les nostres clíniques dentals associades t’ajudarà a acudir a la teva cita amb seguretat

Les mesures de prevenció davant el contagi en les nostres clíniques associades són màxima i ens permeten atendre’t des de la seguretat sanitària. Quan acudir a la teva cita amb el dentista tot material i superfícies amb les que estaràs en contacte hauran estat esterilitzades de forma prèvia a la teva arribada. Estaràs envoltat de professionals formats per actuar correctament davant d’aquest tipus de situacions.

Cada dia atenem a pacients dins d’aquesta nova normalitat que estan agraïts de poder continuar amb els seus tractaments després de l’aturada que va suposar la pandèmia inicialment. És moment de reprendre la teva cura dental i reforçar la teva salut.

“Anar a una terrassa és molt més perillós que anar a el dentista”

No pots permetre’t la baixada de les teves defenses o debilitació de el sistema immune per una infecció bucal. Hem de mantenir-nos forts i saludables per minimitzar qualsevol patologia. Inclòs el contagi per Covid-19.

Obrir WhatsApp
Vols reservar una cita?
WhatsApp Oclinic
Hola! Tens algun dubte o vols reservar una cita?